Μετά το σπάσιμο των κηρηθρών, που έγινε σε δύο κουβάδες λόγω μεγάλης ποσότητας, χρειάστηκε και ένα μεγάλο δοχείο για το σούρωμα. Εδώ βλέπετε πως χρησιμοποίησα το δοχείο του ξεμελιστήρα μου, αφού προηγουμένως αφαίρεσα το στροφείο του και έδεσα στο χείλος του μία σήτα. Ασφαλώς και χρειάζονται αρκετές ώρες για ένα καλό σούρωμα, μα είναι τόσο απλή και άκοπη η διαδικασία που δεν το συζητάω.
Τρίτη 23 Αυγούστου 2011
Σούρωμα μελιού αυτοφερόμενης
Μετά το σπάσιμο των κηρηθρών, που έγινε σε δύο κουβάδες λόγω μεγάλης ποσότητας, χρειάστηκε και ένα μεγάλο δοχείο για το σούρωμα. Εδώ βλέπετε πως χρησιμοποίησα το δοχείο του ξεμελιστήρα μου, αφού προηγουμένως αφαίρεσα το στροφείο του και έδεσα στο χείλος του μία σήτα. Ασφαλώς και χρειάζονται αρκετές ώρες για ένα καλό σούρωμα, μα είναι τόσο απλή και άκοπη η διαδικασία που δεν το συζητάω.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
3 σχόλια:
Γιατί «έσπασες » τις κερήθρες και δέν τις φυγοκέντρισες;
Με ενδιαφέρει πολύ ο λόγος.
Τώρα κατάλαβα τον λόγο.
Είναι από την αυτοφερόμενη που έχεις παρουσιάσει και όχι από τις συνήθεις με τα πλαίσια.
Ευχομαι να είναι καλοφάγοτο, καλοπούλητο, καλοξόδευτο ή οτι άλλο σκοπευεις να το κάνεις.
Δημοσίευση σχολίου