Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Έτοιμη Αυτοφερόμενη κυψέλη τύπου Άλφα



Παρατηρούμε εδώ ότι η κυψέλη μας άλλαξε κάλυμα και αντί λαμαρίνα έχει νάϋλον θερμοκηπίου που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (8-10 χρόνια). Αυτό έγινε κυρίως για ευκολία χειρισμών, ευκολία κατασκευής και οικονομία. Τώρα και ένα παιδί μπορεί να την χειριστεί άνετα.

8 σχόλια:

πατεντιάρης είπε...

Καλή Χρονιά με υγεία και προσωπική ευτυχία!
και γερά και δυνατά μελίσσια!

meli elikon είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
ΚΑΛΑ ΜΕΛΙΑ!
ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ!

beelovers είπε...

καλη χρονια και χρονια καλα

Νίκος Δ.Ε. Καββαδάς είπε...

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΆΞΙΜΟ ΝΕΟ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΙΤΗ ΓΚΙΑΛΗ είπε...

Καλή μελισσοκομική χρονιά!

Markianos Koutroulis είπε...

Αγαπητε Γιωργη γεια σου
Αν και Λευκιμμιωτης δεν εχουμε συναντηθει,ισως ακομα απο τα σχολικα χρονια.Ο Αντωνης (Μπαχαλιος)μου ελεγε για τις δραστηριοτητες σου.Χαιρομαι που ψαχνεις για κατι νεο και πρακτικο.Δεν ξερω αν εχεις δει στο Internet την κυψελη Top Bar Hive.Ειναι το αναποδο του δικου σου Αλφα με κομενη την μυτη.Και δεν ξερω επισης αν εχουν τον ιδιο χειρισμο.Θα ηθελα οταν κατεβαινω να τα λεμε.Μπραβο.Καλο κουραγιο και σε ακομα περισσοτερες εφευρεσεις.Θερμους Χαιρετισμους.
Μαρκιανος

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Μαρκιανέ σ' ευχαριστώ για τις παραινέσεις σου. Την κυψέλη που ανέφερες δεν την έχω δει και θα την ψάξω τώρα αλλά έτσι που την περιέγραψες ακριβώς ήταν και ιδέα του μαθητή μου Άγγελου ο οποίος τελικά μετά από συζητήσεις και αφού είδε κατασκευασμένη την αυτοφερόμενη φτιάχνει δικές του αυτοφερόμενες όπως και η Αθανασία, πάλι μαθήτριά μου. Κύριος λόγος προτίμησης η ευκολία κατασκευής και χειρισμών καθώς και στο ότι ελαχιστοποιεί το φαινόμενο συγκόλυσης των κεριών στην κορυφή που φουσκώνουν.
Θα χαρώ να περάσεις από το εργαστήριο και το μελισσουργείο να γνωριστούμε.

Νίκος Δ.Ε. Καββαδάς είπε...

αγαπητέ Γιώργο
διάβαζα τις παλιές σου αναρτήσεις και με έβαλες σε σκέψεις,έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε και δεν ξέρω αν και κατα πόσο βρήκες ανταπόκριση για συνεργασία,φαντάζομαι πως όχι απο τα λίγα που έχω δει στο χώρο.
Προσωπικά με ενδιαφέρει αυτή η επικοινωνία και συνεργασία και θα ήθελα να γνωριστούμε είμαστε και σχετικά κοντά οπότε θα μπορούσε να κανονιστεί και κάποια συνάντηση
σημείωσε το τηλέφωνο και το Iμέιλ μου 6976666863 και aylondesign@yahoo.gr

καλές αναρτήσεις