Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Ανοίγοντας αυτό το βίντεο θα κάνετε μαζί μου μία περιήγηση στο χτημα που έχω το μελισσουργείο μου. Είναι πράγματι ο μικρός μου παράδεισος. Εκεί περνάω τις περισσότερες ώρες της ημέρας, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Όποιος επιθυμεί φυσικά μπορεί να με επισκευθεί εκεί με ένα τηλέφωνο στο 6974918444. Κερνάω μελάδα (αναψυκτικό με μέλι και λεμόνι) ή καφέ. Και τα δύο μαζί δεν πάνε. Ακόμα όποιος έχει αρθρητικά παρέχω μία μελισσοθεραπεία δωρεάν. Τις επόμενες θα τις πληρώσει. Τι γελάτε ρε. Η επιθετικότητα των μελισσών είναι απολύτως ελεγχόμενη από μένα, εκτός από την περίπτωση σοβαρής ενόχλησης των μελισσών από αφελείς ή βάνδαλους, οπότε η παραπάνω εγγύηση δεν ισχύει.

8 σχόλια:

Ναπολέων είπε...

Χαιρετισμούς στην όμορφη Κέρκυρα! Πολύ όμορφο το κτήμα σου. Όταν έρθω στο νησί θα προσπαθήσω να σε βρω.

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Θα χαρώ ιδιαίτερα.

Corfu bee είπε...

Κύριε Γιώργο αν ο δρόμος μου είναι κατά εκεί θα περάσω ...Δουκαδες Λευκιμη δεν είναι μακριά ααα τώρα με τον άξονα βορρά -νότου τι είναι ένα τσιγάρο δρόμος (και δεν καπνίζω )

Λευκιμμιώτες για την Λευκίμμη είπε...

Πολύ καλή σκέψη. Θα με βρείς εύκολα. Όποιον και να ρωτήσεις θα σε καθοδηγήσει. Με ξέρουν και οι πέτρες. Μόνο κάνε ένα τηλέφωνο όσο γίνεται ενωρίτερα.

melitis ΠΗΝΕΙΑΣ είπε...

χαίρε συντροφόφιλε,τι ηθικό έχουμε.κλειδώθηκες στον παράδεισο και χάθηκες?και ήθελα να τα λέγαμε μελισσοκομικά και άλλως.

Λευκιμμιώτες για την Λευκίμμη είπε...

Φίλε Μελίτη στείλε κανένα ιμέλι άν είναι κάτι προσωπικό ή συνέχισε την επικοινωνία με σχόλια χωρίς ονόματα κ.λ.π. ή πάρε κανένα τηλέφωνο. Θα σου έλεγα να μπείς και στο messenger αλλά μόνο με ήχο και εικόνα γιατί γράφω αργά. Εγώ εδώ δεν προλαβαίνω να φάω. Φυσικά και θέλω επικοινωνία.

melitis ΠΗΝΕΙΑΣ είπε...

χαίρε φίλε γιώργο.
με ήχο και εικόνα,οκ.πρόσθεσε με και πες μου τι ώρες προτιμάς.

manos είπε...

Ωραια βολτα μας εκανες Γιωργο νασαι καλα.