Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Η Ευρυτέρα με δύο σμήνη





















Και τώρα φίλοι μου έχετε την τύχη να δείτε σε πρώτη δημόσια εμφάνιση το τελευταίο μοντέλο της Rolls-Roys των κυψελών!!! Μην γελάτε και κυρίως μην την υποτιμάτε γιατί, όπως θα δείτε σε σειρά επόμενων σχετικών καταχωρήσεών μου, η κυψέλη αυτή που είναι το καταστάλαγμα μακρόχρονων πειραματισμών μου, έχει τόσα πολλά και τόσο σημαντικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την Langstroth και τόσο λίγα και ασήμαντα μειονεκτήματα που θα σας ενθουσιάσει. Ξέρω πως θα διεγείρει την δημιουργική σας φαντασία και πολλοί θα βαλθείτε να την εξελίξετε ακόμη περισσότερο και καλά θα κάνετε. Αυτό όμως που πρέπει να αποφύγετε για να μην δεχθείτε απογοητεύσεις, ταλαιπορίες και έξοδα είναι να προχωρήσετε σε εφαρμοσμένη έρευνα χωρίς να με συμβουλευτήτε. Σας υπόσχομαι ότι πολύ πρόθυμα και πάντα με απόλητη ειλικρήνεια θα ανταλάσσω τις εμπειρίες μου μαζί σας. Πρός το παρόν όμως αρκεστήτε σ' αυτά τα ολίγα γιατί ο διαθέσιμος χρόνος μου αυτήν την εποχή είναι ελάχιστος. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

4 σχόλια:

beelovers είπε...

καλώς όρισες στην τρέλλα του μελισσοκόμου και του μπλόκερ

beelovers είπε...

συγνώμη τώρα πρόσεξα ότι είσαι παλαιος μπλόκερ

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Γειάσου b.Kalamiotis. Προσπάθησα να μπω στο προφίλ σου αλλά δεν υπάρχει. Γιατί κρύβεσαι; Μήπως από τεχνική παράβλεψη ή άγνοια; Διόρθωσε το, μπορείς. Κι εγώ παρά την ηλικία μου φετινός bloger είμαι και μαθαίνω με την βοήθεια και τις παρατηρήσεις των άλλων. Σε ευχαριστώ πάντως για το καλωσόρισμα. Όσο για την τρέλα μου στο bloging μάλλον σωστά το έγραψες με δύο λάμδα (τρέλλα)αν και νομίζω αυτή τουλάχιστον σ' εμένα διαγιγνώσκεται ευκολότερα σε πλήθος άλλων θεμάτων ενδιαφέροντος τα οποία ελπίζω μόνος σου να εντοπίσεις ψάχνοντας το blog μου. Ελπίζω να δω σύντομα και το δικό σου.

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Βασίλη το blog σου είναι καταπληκτικό. Όταν βρώ χρόνο θα προσπαθήσω να φτιάξω και το δικό μου κάπως έτσι. Εκείνο το ηχητικό αρχείο της Gcast με το μπουζούκι πολύ μου άρεσε. Πρέπει να βρώ το πρόγραμμα.Έχω κάτι καταπληκτικά αρχεία με εκφωνήσεις του ντουντουκοφόρου ΙΧ μου.
Αν βρείς χρόνο ψάξε και το άλλο μου blog "Λευκιμμιώτες για την Λευκίμμη" στο:
http://lefkimmiwtes.blogspot.com.
Είναι κυρίως για κοινωνικά και τοπικά θέματα.