Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Δίπατο αναλόγιο πλαισίων εμβολιασμού


Αυτό το αναλόγιο φίλοι μου γίνηκε στην συνέχεια του απλού αναλόγιου και μετά από εκτίμηση τόσο της χρησιμότητας του πρώτου όσο και τις επι πλέον ανάγκες στήριξης πλαισίων τις οποίες το πρώτο δεν ήταν δυνατόν να καλύψει. Πολύ λειτουργικό. Μήν νομίσετε όμως ότι κατασκευάζοντας ένα δίπατο δεν θα χρειαστείτε το μονόπατο, διότι το μονόπατο είναι πιό εύχρηστο στις μετακινήσεις στα διάφορα σημεία εμβολιασμού που κάθε φορά βολεύουν.
Προσέξτε εμπρός και κάτω το ράφι στο οποίο ακουμπάω τις βελόνες εμβολιασμού και άλλα εργαλεία.
Η κατασκευή έγινε με κοντραπλακέ 6χιλ. και κόλλα εποξική Α-Β της ARMOPLAST η οποία δεν "σουρώνει". Καλή επιτυχία.

8 σχόλια:

melitis ΠΗΝΕΙΑΣ είπε...

Ωραία δουλειά και βοηθάς πολύ με το μεράκι σου.!πάρε ένα ευ γε.

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Ευχαριστώ φίλε.Να είσαι καλά.

Ναπολέων είπε...

Καλημέρα Γιώργο. Πολύ μερακλίδικα τα αναλόγια σου. Τι κάνεις για να αποτρέψεις την αποξήρανση των σκουλικιών;

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Ψεκάζω τα Τ.Κελιά με νερό χρησιμοποιώντας ένα ψεκαστηράκι χειρός. Αυτό το ψεκαστηράκι είναι πάντα διαθέσιμο στο μελισσουργείο μου όχι τόσο για να ψεκάζω τα Τ.Κελιά αλλά κυρίως για να "καθίζω" το μελίσσι που είναι ορφανό και έχει την τάση να ξεχύνεται έζω από την κυψέλη. Στην περίπτωση αυτή ο καπνός ελάχιστα προσφέρει, ενώ το ψέκασμα με νερό είναι πολύ αποτελεσματικό. Δοκίμασέ το και θα με δικαιώσεις.

bees-spell είπε...

Καταπληκτικό!!!
Τώρα το διάβασα και έκανα άμμεση εφαρμογή.
Σε 10 δευτερόλεπτα όλες μπήκαν μέσα.
Με τον καπνό το μόνο που κάνουν είναι να βουίζουν.
Να είστε καλά κ.Γιώργο!!!

Λευκιμμιώτες για την Λευκίμμη είπε...

Συνάδελφε bees spell μπηκα στο blog σου και μου άρεσε και αισθητικά και ως περιεχόνο.Μηπως μπορεις να μου πεις πως θα κάνω καταχώρηση ενός ηχητικού ντοκουμέντου;

bees-spell είπε...

Γειά σας κ.Γιώργο.

Σας ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση της απαντησεώς μου αλλά μόλις σήμερα είδα το σχόλιο σας.
Σας έστειλα με e_mail την διαδικασία και πιστεύω να βγει κάποιο αποτέλεσμα.
Εαν υπάρξει δυσκολία παρακαλώ να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σχόλια σας και να ξέρετε ότι απο τις αναρτήσεις σας μαθαίνουμε πράγματα που θα χρειαζόντουσαν μέρες ή και χρόνια για να τα μάθουμε, όπως άλλωστε συμβαίνει και με άλλους μελισσο_bloggers οι οποίοι παραθέτουν τις εμπειρίες τους μέσω του δικτύου!!!

κ. Γιώργο. εσείς και όλοι οι μελισσο_bloggers να είστε πάντα καλλά!!!

Γιώργος Βλάσσης είπε...

Δημοσθένη σε ευχαριστώ για την βοήθεια και τα καλά σου λόγια. Έλαβα το μήνυμά σου και σου απάντησα ιδιαιτέρως. Κι εσύ και οι λοιποί μελισσομπλόκερς πρέπει να μην παρασύρεστε σε κατασκευές σαν αυτές που κατασκευάζω όταν δεν τις συνιστώ γι αυτόν τον σκοπό. Αυτό γιατί πολλές από αυτές τις έχω ξεπεράσει αναζητώντας ένα απλούστερο και συμφερτότερο μοντέλο μελισσουργίας. Αυτό θα το δείξω σταδιακά αφού δεν γίνεται να αρχίσω από το τέλος και γιατί το νέο αυτό πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη. Ειδικά για τα κυψελίδια δεν θα τα συνιστούσα σε κανέναν που δεν στοχεύει να ασχοληθει αποκλειστικά με την παραγωγή μανάδων.